Jobansøger

Bogholdere (regnskabsansvarlige)

Counta A/S søger for 5 forskellige kunder i Storkøbenhavn.

Vi søger i øjeblikket 5 dygtige bogholdere (regnskabsansvarlige) til ansættelse på både fuld- og deltid direkte hos flere af vore kunder i Storkøbenhavns området.

Til 5 forskellige alsidige stillinger med hovedvægt på bogholderi og afstemninger bliver du involveret i – og ansvarlig for stort set alle aspekter af varetagelsen af regnskabsfunktionen for en virksomhed, hvor det forudsætter at du har god erfaring, indsigt, faglig baggrund og arbejder med stor selvstændighed i varetagelsen af dit daglige arbejde indenfor bl.a. følgende områder:

  • Finansbogføring og kontering
  • Debitorprocedurer
  • Kreditor- og betalingsprocesser
  • Afstemning af balance og driftskonti
  • Moms
  • Rapportering
  • Lønkørsel
  • Årsafslutning til revisor

Vore 5 forskellige kunder som søger medarbejdere med disse kvalifikationer er indenfor et bredere udsnit af brancher, herunder bl.a. bygge/anlæg, arkitekt, IT, advokat og medicinal, men fælles for disse virksomheder er, at vi vurderer at de har et positivt og udviklende fagligt arbejdsmiljø med gode kollegaer og god virksomhedskultur.

Der vil ske praktisk oplæring i det økonomisystem der anvendes, men det forventes naturligvis, at du via din hidtidige karriere har fået et generelt og solidt kendskab til brugen af et økonomi- og regnskabssystem samt integrationsmuligheder til støttesystemer som f.eks. betalingssystemer, ind- og udlæsning m.v.

Under en mulig samtale med os som rekrutteringsbureau, vil vi udover dine ønsker til et kommende job også komme ind på forskellige faglige aspekter fra dine tidligere jobs, hvor vi også drøfter hvilken af de angivne brancher og kunder der muligvis kunne tænkes at være relevant for dig at blive præsenteret til.

Løn på baggrund af kvalifikationer og forhandling.

Al henvendelse til Counta A/S, Kim Kristoffersen på e-mail: kikr@counta.dk eller tlf. 27 28 88 44.

Tilbage til forsiden

 

 

EN UFORPLIGTENDE SNAKVil du vide mere om hvad vi kan tilbyde?
Har du brug for kompetente medarbejdere
til lønadministration og regnskab?
Mangler du en vikar?
Har du et hurtigt spørgsmål?
En uforpligtende snak (underside)
Sender

Counta A/S

Lyngbyvej 20, 3. sal
2100 København Ø

+45 70 203 204
info@counta.dk