Om Counta

Counta A/S

Counta er et dansk aktieselskab etableret i 2015 med det formål at skabe ‘det perfekte firma’, som med et højt kundeserviceniveau leverer målrettet og kvalificeret assistance indenfor bogholderi, regnskab, lønadministration, økonomistyring og rekruttering af økonomi- løn- og regnskabsfolk.

Vi holder til på Østerbro i København og assisterer kunder i hele Danmark samt norden via samarbejdspartnere.

Vi arbejder med udgangspunkt i tre forretningsområder:

1. Outsourcing

Varetagelse af hele- eller dele af bogholderi- og lønfunktionen med Counta’s faste medarbejdere, som en fast månedlig aftale, periodevis, ved spidsbelastninger eller som backup ifm. ferie, sygdom, barsel m.v. Med egne fastansatte medarbejdere kan vi hurtigt mobilisere vores assistance indenfor bogføring, løn, debitor, kreditor, moms, fakturering, afstemning, rapportering, årsafslutning og årsrapport.

2. Vikar

Assistance i virksomheden på fuld- eller deltid med engagerede vikarer indenfor bl.a. registrering, fakturering, bogføring, debitor, kreditor, afstemning og lønadministration. Vore vikarer er fagligt testet og har tidligere været på konkrete opgaver af en varighed på 1-9 måneder, hvor vikaren har assisteret i forbindelse med f.eks. spidsbelastninger, ferie, sygdom eller barsel.

3. Rekruttering

Vi har et stort antal kandidater indenfor regnskab, bogholderi, løn, økonomi og revision og vi tilbyder en no-cure-no-pay rekrutteringsproces, hvor vi anviser kvalificerede og testede kandidater til virksomheden ud fra den ønskede jobprofil, som udarbejdes i et indledende interview med nærmeste leder. Vi arbejder med garanti på 3 måneder og afregner først vores honorar når vores kandidat er startet i jobbet med 8,33% af kandidatens årlige lønpakke, svarende til en månedsløn for kandidaten.

Counta_2016-03-14_portraetter_1314-683x1024

Ring mig op

Brug for hjælp eller har du spørgsmål? Udfyld formularen og vi tager fat i dig snarest muligt.

Ring mig op

Ved indsendelse af denne formular accepterer du behandling af dine data.